Tarieven

Benieuwd naar onze huurtarieven? Dan ben je hier op de juiste plek. Met de gekleurde tegels, kun je zelf al berekenen wat het huren van de Kultuurwerkplaats kost. Via ons boekingsformulier kun je ons bereiken voor een offerte op maat.

Onze tarieven zijn afhankelijk van wie de ruimte boekt en waarvoor deze gebruikt wordt.

Zo kunnen culturele aanbieders bij ons voor sterk gereduceerde prijzen huren omdat cultuur in ons DNA zit. Je kunt hierbij denken aan zanglessen, danslessen, of concerten van beginnende muzikanten. Ben je een aanbieder van cultuur, neem dan per mail of telefonisch contact met ons op voor een aanbod op maat.

Particuliere huurders en non-profitorganisaties die de Kultuurwerkplaats willen afhuren voor een presentatie, een gezellig feest of een bruiloft, kunnen de ruimte boeken voor zeer sympathieke tarieven.
Daarbij plegen we maatwerk. De huur voor een feest met minder dan 20 gasten is wat lager dan de huur voor een feest voor 70 man waarbij we ook eten serveren.
Maak je gebruik van onze apparatuur, dan rekenen we daarvoor ook een bescheiden vergoeding.

Zakelijke klanten betalen een marktconforme huur die in lijn is met de huur van vergelijkbare culturele aanbieders in Oosterbeek, Arnhem en omgeving.
De Kultuurwerkplaats beschikt over alle professionele voorzieningen om je evenement tot een succes te maken. Of het nu gaat om faciliteiten voor een brainstormsessie, theaterverlichting, zaalversterking, of het gebruik van onze laserprojector voor het vertonen van films in bioscoopkwaliteit.
En wat is er leuker dan te weten dat je door het betalen van de huur, met je bedrijf ook onze culturele missie ondersteunt?

Tarieven particulier & non-profit

De basishuur van de Kultuurwerkplaats bedraagt € 225,00 (incl. 21% BTW) per dagdeel. Dit is inclusief het gebruik van onze zaalversterking en het gebruik van 1 microfoon.

Voor feesten met meer dan 20 bezoekers bedraagt de basishuur € 250,00 (incl. 21% BTW) per dagdeel.

Wil je de Kultuurwerkplaats afhuren om je bruiloft te vieren. Dat kan!
Om je trouwdag alle aandacht te geven die ze verdient, rekenen we in dat geval altijd twee dagdelen á € 250,00 (incl. 21% BTW).

Tarieven zakelijke huurders

De basishuur van de Kultuurwerkplaats bedraagt € 250,00 (excl. 21% BTW) per dagdeel. Dit is inclusief het gebruik van onze zaalversterking en het gebruik van 1 microfoon.

Voor evenementen met meer dan 20 bezoekers bedraagt de basishuur € 300,00 (excl. 21% BTW) per dagdeel.

Toeslagen techniek

We rekenen een beperkte toeslag voor het gebruik van onze apparatuur tijdens je feest, presentatie of besloten filmvertoning.  Alle genoemde prijzen hieronder zijn voor bedrijven en overheden exclusief 21% B.T.W. Voor particuliere huurders en non-profitorganisatie zijn deze bedragen inclusief 21% B.T.W.

Gebruik discoverlichting: € 30,00
Gebruik theaterlicht: € 50,00 (zonder lichttechnicus)
Gebruik Optoma laserbeamer: € 40,00
Gebruik Christie laserprojector: € 75,00
Handling digitale films: € 50,00 (download/ingest/playlist)