Boekingen

Als je de Kultuurwerkplaats wilt huren, dan kan dat. Gezien de grote belangstelling en aangezien we ook onze eigen programmering hebben, is het verstandig ruim van tevoren met ons op zoek te gaan naar een geschikte datum. De Kultuurwerkplaats is te huren per dagdeel: de ochtend, de middag of de avond en we hanteren deze tarieven.

Een tip: begin je feest niet pas ’s avonds laat, maar bijvoorbeeld met een gezellige borrel in de middag. Je hoeft er niet altijd nachtwerk van te maken om een gezellig feest te vieren.

Optie of boeking? Zo werkt het!

Je kunt bij ons informeren of de Kultuurwerkplaats beschikbaar is op de datum die je in gedachten hebt. Als dat zo is, kun je vrijblijvend een optie nemen. Mocht zich vervolgens iemand bij ons melden die de ruimte op hetzelfde moment wil huren, dan vragen we eerst aan jou of je de vrijblijvende optie wilt omzetten in een boeking. Als een boeking later onverhoopt toch wordt geannuleerd, brengen we de huurprijs in rekening.

Handig om vooraf te weten: op vrijdagavond en zondagavond is de ruimte niet te huur. Dan vertoont ons zusje Filmhuis Oosterbeek prachtige films in onze sfeervolle bioscoopzaal.

    Wat wil je gaan doen?