Eten & drinken
De Kultuurwerkplaats biedt je natuurlijk ook heerlijk eten en drinken. Hiernaast en hieronder zie je wat ons aanbod is.
De Kultuurwerkplaats biedt je natuurlijk ook heerlijk eten en drinken. Hiernaast en hieronder zie je wat ons aanbod is.
bittergarnituur (vlees, vis en/of vega) met saus € 0,75 per snack (bitterballen / bieterballen en pittige kaassticks)
Turks brood met 3 dips € 4,50 p.p.
Groenten met 3 dips € 4,50
Nachos en zure room dip € 8,50
Notenmix € 4,50
We serveren op verzoek een ruime selectie van versgebakken taarten.
Een overzicht en prijslijst kun je hier downloaden.
Vegetarische en biologische tomatensoep, twee verschillende salades met verse seizoensgroenten, vers desembrood en verschillend biologisch en vegetarisch beleg (met o.a kaas, hummus, groentespread, boter, appelstroop).
We serveren een ruim aanbod van pizza’s (vis/vlees/vega) afgestemd op de grootte van je groep en jouw wensen.
Het overzicht van de pizza’s kun je hier downloaden.
Voor het diner werken we samen met deze lokale cateraars:
Sedap Catering verzorgt Indonesische catering. Het Indonesische woord Sedap staat voor ‘Perfect’. Zo moet volgens Sedap Catering het eten smaken en bereid worden. Sedap werkt met originele Indonesische kruiden en met de beste kwaliteit verse producten. Alle gerechten wordt op authentieke wijze bereid. Er is keuze uit drie verschillende menu’s: het basis buffet, het luxe buffet en de borrelhapjes. Er geldt een minimum van twintig personen.
De inhoud van de buffetten vind je in het overzicht dat je hier kunt downloaden.
Eigenaresse en chef Maartje Trimpe Burger kookt dagelijks met veel succes een heerlijke vegetarische en biologische daghap voor haar sfeervolle restaurant in de Wielakkerstraat in Arnhem.
We zijn er trots op dat ze die daghap op verzoek ook kan aanbieden aan huurders van de Kultuurwerkplaats. Al is dat is slechts één van de mogelijkheden die ze bij ons aanbiedt…
Voorbeelden van de daghappen van Enig Alternatief en suggesties voor de borrelhapjes kun je hier downloaden.
Eigenaar Mark Zwarts en zijn Thaise vrouw hebben hun sporen op het gebied van de Thaise kookkunst en gastvrijheid ruimschoots verdiend. In 1993 startten zij in de Bakkerstraat in de Arnhemse binnenstad met hun kleine en al snel razend populaire Thaise restaurant. In 2005 vertrokken ze naar Thailand om vervolgens na vijf jaar vol inspiratie terug te keren en in 2010 in Oosterbeek gestalte te geven aan Lemongrass. Inmiddels wordt er al 30 jaar met passie gekookt.
Een serie suggesties voor curries die we in de Kultuurwerkplaats serveren -oplopend van niet-pittig naar pittig- vind je hier.