Eten & drinken
De Kultuurwerkplaats biedt je natuurlijk ook heerlijk eten en drinken. Hiernaast en hieronder zie je wat ons aanbod is en de prijslijst van onze dranken kun je hier downloaden.
De Kultuurwerkplaats biedt je natuurlijk ook heerlijk eten en drinken. Hiernaast en hieronder zie je wat ons aanbod is en de prijslijst van onze dranken kun je hier downloaden.
bittergarnituur (vlees, vis en/of vega) met saus € 0,75 per snack (bitterballen / bieterballen en pittige kaassticks)
Turks brood met 3 dips € 3,50 p.p.
Groenten met 3 dips € 3,50 p.p.
Nachos en zure room dip € 8,50
Notenmix € 4,50
We serveren op verzoek een ruime selectie van versgebakken taarten.
Een overzicht en prijslijst kun je hier downloaden.
Vegetarische en biologische tomatensoep, twee verschillende salades met verse seizoensgroenten, vers desembrood en verschillend biologisch en vegetarisch beleg (met o.a kaas, hummus, groentespread, boter, appelstroop).
Zin om je feest op te luisteren met een heerlijke borrelplank? Ook dat kan in de Kultuurwerkplaats. Cateraar Pen Cuisine biedt bij ons twee borrelplanken aan:
Een gedetailleerd overzicht van alle onderdelen van de heerlijke borrelplanken van deze cateraar vind je hier.
Voor het diner werken we samen met deze cateraars:
Sedap Catering verzorgt Indonesische catering. Het Indonesische woord Sedap staat voor ‘Perfect’. Zo moet volgens Sedap Catering het eten smaken en bereid worden. Sedap werkt met originele Indonesische kruiden en met de beste kwaliteit verse producten. Alle gerechten wordt op authentieke wijze bereid. Er is keuze uit drie verschillende menu’s: het basis buffet, het luxe buffet en de borrelhapjes. Er geldt een minimum van twintig personen.
De inhoud van de buffetten vind je in het overzicht dat je hier kunt downloaden.
Een leuke workshop van de enthousiaste kok Paula Middendorp! Er wordt biologisch gekookt, zonder pakjes en zakjes. Uitgangspunt is om zo lokaal mogelijk in te kopen. Een workshop neemt zeker 3 tot 4 uur in beslag waarbij je anderhalf tot 2 uur aan het koken bent in groepjes.
Er geldt een minimum van tien personen.
Meer informatie over de workshops en de prijzen kun je hier vinden.
Aloni verzorgt smaakvolle en authentieke Griekse maaltijden. Chef-kok Thanassis verzorgt ook graag je feest in de Kultuurwerkplaats met een keur aan mediterrane gerechten, zodat je je in Griekenland waant in buffetvorm.
Ken je de Griekse hapjes, mezedes genaamd? Vergelijkbaar met tapa’s. Een scala aan traditionele hapjes, die je kunt delen met je gasten.
Thanassis is de eigenaar en kok van Aloni. Hij was al op jonge leeftijd geïnspireerd door de Griekse keuken en het gemak waarop je met een paar gerechten heerlijke, verse en eerlijke maaltijden kunt maken. Hij heeft zijn droom kunnen waarmaken: de Griekse Traiterie Aloni in de Weverstraat. Daarmee is hij bijna een buurman van de Kultuurwerkplaats.
In dit overzicht lees je in detail meer over het aanbod van Aloni in de Kultuurwerkplaats.
Eigenaar Mark Zwarts en zijn Thaise vrouw hebben hun sporen op het gebied van de Thaise kookkunst en gastvrijheid ruimschoots verdiend. In 1993 startten zij in de Bakkerstraat in de Arnhemse binnenstad met hun kleine en al snel razend populaire Thaise restaurant. In 2005 vertrokken ze naar Thailand om vervolgens na vijf jaar vol inspiratie terug te keren en in 2010 in Oosterbeek gestalte te geven aan Lemongrass. Inmiddels wordt er al 30 jaar met passie gekookt.
Een serie suggesties voor curries die we in de Kultuurwerkplaats serveren -oplopend van niet-pittig naar pittig- vind je hier.
We serveren een ruim aanbod van pizza’s (vis/vlees/vega) afgestemd op de grootte van je groep en jouw wensen.
Het overzicht van de pizza’s kun je hier downloaden.