ELSA

Hoewel we normaal in de concertreeks Jazz Sunday vooral muzikanten programmeren die kunnen bogen op jarenlange ervaring, maken we op zondag 4 maart 2024 graag een uitzondering voor ELSA. Een internationale band van vier muzikanten die elkaar leerden kennen op het Arnhemse conservatorium: zangeres Elsa Steixner, toetsenist Julian Bazzanella, bassist Jakob Lang en drummer Daniƫl Louis.

De Kultuurwerkplaats zit afgeladen vol op deze allereerste zonnige zondag in 2024. De band speelt vandaag nieuwe nummers, maar vooral werk van het eerste album A Day on Solid Ground met onder meer een prachtig kwetsbare vertolking van Till I Disappear waarbij zangeres Elsa Steixner zichzelf begeleidt op de mandoline.

Voor vrijwel alle bezoekers is het een allereerste kennismaking met de vier muzikanten. Maar aan het applaus te horen dat na afloop klinkt, zal het daar vast niet bij blijven.