Benjamin Herman & Timothy Banchet

De kickoff van Jazz Sunday vindt op 7 april 2019 plaats in een bomvolle Kultuurwerkplaats.  Wat wil je ook als je saxofonist Benjamin Herman op je affiche hebt staan? Van deze muzikant wisten we al dat we kwaliteit konden verwachten, maar wat zijn we die middag we ook nog eens diep onder de indruk van het virtuoze spel van pianist Timothy Banchet die van Benjamin alle ruimte krijgt om te laten horen wat hij kon. Buiten schijnt de zon en binnen vliegen de noten groovy en funky door de ruimte.

Bij het afscheid vraagt Benjamin of hij nog eens terug mag komen. Een vraag die wij met een volmondig ‘ja’ beantwoorden. We hadden ons geen mooiere opener van onze nieuwe jazz-serie kunnen indenken.

Hieronder vind je een fijn aandenken, een selectie van de mooie foto’s die Ariane van Ginneke die middag maakte.